Geschiedenis

In 1934 had speeltuinvereniging Meerlebosch een afdeling korfbal, welke in Haarlem-Noord gevestigd was. Al snel kwam de wens om een aparte korfbalvereniging op te richten. In eerste instantie ging de club D.K.S. heten (door kameraadschap sterk). Deze naam werd helaas niet geaccepteerd door de korfbalbond, omdat de naam al bestond. De naam Aurora werd bedacht door een van de oprichters van die tijd. Aurora is afkomstig van de Griekse godin van de dageraad. Dit is tevens de naam van ons clubgebouw. Haarlemse Korfbal Club Aurora werd opgericht op 20 maart 1934. Bij onze vereniging zijn ongeveer 125 leden aangesloten.

De accommodatie van HKC Aurora, gelegen aan het van der Aartsportpark aan de Vergierdeweg bestaat op dit moment uit een kunstgrasveld met twee dug-outs, kleedruimtes en een clubhuis, gelegen direct aan het veld, omringd door een lichtinstallatie.
In de periode van november t/m maart wordt er in de zaal gekorfbald, HKC Aurora maakt voor haar thuiswedstrijden gebruik van het Kennemer Sport Center te Haarlem aan de Randweg.

Nieuws

12 okt 2023

Kampioen

10 sep 2023

Grote Club Actie 2023

10 mei 2023

Zondag 18 juni Prikken @ HKC Aurora

Sponsors

MostWare
KMS
Allround Logistiek
Vanlieshoutenco
VanOosteromMakelaar 1
Draadinternetprojecten
TonChase
Schadenet
Renewi
Huijgsport
Sama

Om deze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Accepteer deze door op de knop "Accepteer cookies" te klikken.