Lid worden en opzeggen

Aanmelden als lid kan met onderstaand formulier

Het lidmaatschap van HKC Aurora ga je aan voor de periode van minimaal één jaar en loopt vanaf 1 mei tot en met 30 april.

Aanmelden als lid kan met onderstaand formulier
 • Voor een overzicht van de categorieën en bijbehorende geldende contributie kan je kijken op https://hkc-aurora.nl/leden-informatie/contributie/
 • Voor het goed functioneren van onze vereniging willen wij je graag informeren over onze vereniging en onze (sport)activiteiten. Ook willen wij soms foto’s en filmpjes van jou op onze website, apps, sociale media en nieuwsbrief plaatsen. Wij plaatsen geen beeldmateriaal waardoor leden schade kunnen ondervinden.
  Indien je toestemming geeft, geldt dit alleen voor de beelden die door ons of in opdracht van ons zijn gemaakt. We begrijpen dat je soms zelf graag foto’s maakt tijdens de (sport)activiteiten. We gaan ervan uit dat je daarbij rekening houdt met het feit dat anderen het vervelend kunnen vinden dat foto’s publiekelijk worden gedeeld. Wij vertrouwen erop dat je terughoudend bent met het maken van foto’s en video’s en het plaatsen ervan op internet.
  Met dit formulier vragen wij toestemming om ook jouw gegevens hiervoor te mogen gebruiken.

  Ik geef de vereniging toestemming voor de hieronder aangekruiste gegevensverwerking:

Opzeggen lidmaatschap

Naast het aanmelden als lid, is dit ook de plek waar je het lidmaatschap (uitsluitend schriftelijk) kunt opzeggen. Let op!  Voor het opzeggen van je lidmaatschap hebben we een paar regels.

 • Dit kan vanwege onze financiële verplichtingen bij de korfbalbond maar éénmaal per seizoen.
 • Het opzeggen van een lidmaatschap dient voor 1 april plaats te vinden.
 • Dit is uitsluitend schriftelijk bij de ledenadministratie mogelijk.

Alle schriftelijke ledenmutaties

Verder is dat ook de plek om bijvoorbeeld een wijziging van spelend naar niet spelend lid en uiteraard wijzigingen in contactgegevens door te geven. De ledenadministratie zorgt er vervolgens voor dat alle overige belanghebbenden binnen de vereniging zoals TC, wedstrijdsecretariaat, trainers en de penningmeester, tijdig op de hoogte worden gesteld.

Via e-mailadres secretaris@hkc-aurora.nl en het onderstaande adres kan het aanmeldingsformulier voor lidmaatschap van onze vereniging worden aangevraagd.

Secretaris
Mieke Hiemstra
secretaris@hkc-aurora.nl

Nieuws

23 sep 2020

Vrijdag 2 oktober Linda Bakker jeugdactiviteit

04 sep 2020

26 september voor de D & C jeugd van Aurora en DKV: pubquiz!

04 sep 2020

Pak je agenda: dit zijn de jeugdactiviteiten de komende tijd!

Sponsors

MostWare
Straver
KMS
Allround Logistiek
Vanlieshoutenco
Draadinternetprojecten
TonChase
Schadenet
Renewi
Huijgsport
Sama

Om deze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Accepteer deze door op de knop "Accepteer cookies" te klikken.