Informatie

Hier vind je de belangrijkste informatie m.b.t. lid worden, zoals trainingen, competitie, activiteiten en het inschrijfformulier.

Trainingen

Afhankelijk van je team train je één of twee keer in de week.
De kangoeroes trainen één keer in de week op vrijdag. De kangoeroes (~3 jaar tot ~7 jaar) trainen van 18:00 – 19:00. Voor de kangoeroes worden er een paar keer per jaar oefenwedstrijden georganiseerd om alvast te oefenen en te wennen.
De jeugd traint één of twee keer in de week op de dinsdag en de vrijdag, dit wisselt per team. De wedstrijden voor de jeugd zijn op zaterdag en de wedstrijden van de senioren op de zondag.

Competitie

Bij korfbal hebben we een veld- en zaalcompetitie. Vanaf augustus t/m oktober spelen we buiten op ons veld, dan gaan we vanaf november t/m maart de zaal in. Het seizoen sluiten we weer af van april t/m juni.

Activiteiten

Naast de korfbaltrainingen en -wedstrijden hebben we ook veel vrijwillige activiteiten voor jong en oud. Voor de jeugd hebben we het jeugdkamp, prikkampioenschappen, paaseieren zoeken, Sinterklaas, familiedag en diverse andere activiteiten. Voor de senioren hebben we de Tsjechiëtrip, pubquiz, prikkampioenschappen en nog veel andere activiteiten.

Wil je meer weten? Neem dan contact op voor de jeugd met onze jeugdcommissie voorzitter-jeugd@hkc-aurora.nl
en voor de senioren met onze TC voorzitter-tc@hkc-aurora.nl
Je mag ook altijd een keer mee komen trainen of kijken om te proberen.

Weet jij genoeg en wil je je inschrijven?

Schrijf je hier in!

Nieuws

08 jan 2021

De winnaar van de bloembollenactie is bekend!

04 jan 2021

Lockdown picture hunt! Doe je mee?

16 dec 2020

Jeugd bootcamp op 23 december

Sponsors

MostWare
Straver
KMS
Allround Logistiek
Vanlieshoutenco
VanOosteromMakelaar 1
Draadinternetprojecten
TonChase
Schadenet
Renewi
Huijgsport
Sama

Om deze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Accepteer deze door op de knop "Accepteer cookies" te klikken.