Grote Club Actie 2023

10-09-2023

HKC Aurora doet mee met de Grote Clubactie!

Dit jaar verkopen wij loten met de Grote Clubactie. De vereniging zet samen de schouders eronder! We hopen op een mooie opbrengst voor meer activiteiten te kunnen organiseren voor onze jeugd en met een knipoog naar onze senioren.

De landelijke startdatum van de Grote Clubactie is op zaterdag 23 september.

Hoe werkt het?
Een lot kost € 3,-. Hiervan gaat 80% (€ 2,40 per lot) direct naar onze clubkas. Onze jeugdleden verkopen loten aan vrienden, familie en buurtgenoten, gaan langs de deuren en/of delen een verkooplink via Whatsapp en social media.

Koop loten en steun onze vereniging! Je maakt ook nog eens kans op mooie prijzen. https://lot.clubactie.nl/lot/hkc-aurora/13944805

De afgelopen jaren hebben we niet mee gedaan. Toch hebben we weer besloten om dit weer op te pakken. Onze jeugd gaat dit jaar dan ook hiermee starten, en zal dan ook vast langs gaan bij onze senioren om hun lootjes te verkopen. Koop een lootje bij een van onze jeugdleden, dit gaan ze zeker waarderen.

De opbrengst zal ten goede komen aan het nog meer te kunnen organiseren van activiteiten.  We hopen dan ook op een mooi bedrag!

Nieuws

12 okt 2023

Kampioen

10 sep 2023

Grote Club Actie 2023

10 mei 2023

Zondag 18 juni Prikken @ HKC Aurora

Sponsors

MostWare
KMS
Allround Logistiek
Vanlieshoutenco
VanOosteromMakelaar 1
Draadinternetprojecten
TonChase
Schadenet
Renewi
Huijgsport
Sama

Om deze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Accepteer deze door op de knop "Accepteer cookies" te klikken.