1e speelweekend voor de jeugd

19-09-2019

Zaterdag 7 september ging de competitie voor onze jeugd van start.

Onze F2 mocht het gaan opnemen tegen De Vinken. Voor dit ploegje was het hun allereerste echte wedstrijd. Helaas hebben ze niet gewonnen, maar wel heel knap 5 keer gescoord.

De F1 moest tegen Groen Geel. Vorig jaar hadden ze dit met grote cijfers gewonnen, echter dat was de F5 en nu de F1. Dat was wel even een groot verschil. De wedstrijd werd ook verloren met 12-3.

De D1 had als tegenstander OKV. Helaas werd deze wedstrijd verloren met 6-2.

De C1 moest tegen Helios. Ja, die vereniging op gras☹. 1e helft hadden ze toch wel last van de lengte die tegenover hun staan. Er werden ook veel plaats fouten gemaakt. De 2e helft ging dit een stuk beter. De wedstrijd werd verloren met 7-5.

De A1 speelde thuis tegen Pernix. De tegenstaander was een maatje te groot voor de A1. Er werden helaas ook wel veel fouten gemaakt door Aurora. De wedstrijd werd verloren met 8-18.

Kortom, niet zo’n best weekend voor de jeugd van Aurora.
Volgend weekend is een thuisweekend, behalve voor de A1.
Dan gaan we weer laten zien wat we waard zijn.

Jeugdcommissie
Sheila Breed.

Wedstrijd verslag Aurora C1

7 september mochten sommige van de C1 eerst gezellig mee naar de F1. We moesten om 8 uur verzamelen maar het was ontzettend leuk om de kleintjes te zien korfballen . Helaas niet gewonnen maar ze hadden er wel veel plezier in. Vanaf Groen Geel gingen we door naar Helios. We moesten op gras spelen. Na een goeie bespreking in de kleedkamer gingen we warm lopen en inschieten. Gelukkig was het droog want anders zal het voor ons wel wat lastig zijn want wij zijn niet gewend om op het gras te spelen. We hadden er heel erg veel zin in maar soms moesten we ook even wakker geschud worden. Er moest heel veel verdedigd worden en helaas waren we snel de bal kwijt met het aanvallen we kwamen op 0-1 voorsprong maar met rust was de stand 3-1.
In de rust zeiden de coaches dat we lekker vel moesten blijven. 2e helft ging iets beter en de eindstand werd 7-5. Helaas wel verloren maar het was weer heel erg leuk om ons eerste wedstrijd te spelen.

Veel liefs Delailah.

Wedstrijdverslag Aurora D1

Afgelopen zaterdag 7 september was de eerste competitiewedstrijd voor de D1 een feit. Een nieuw team geformeerd uit de oude E1 en E2. Spannend dus want na het oefentoernooi van het weekend ervoor was erg wennen en nieuw voor iedereen.
Onder leiding van coach Dennis Veltman gingen we naar Oostzaan om daar tegen OKV te spelen.
Na een korte warming up begon de wedstrijd al. Even een goede peptalk van de coach en daar begonnen ze..
De eerste helft ging heel goed! Er werd goed overgespeeld en er waren zeker kansen om te scoren! Na een spannende eerste helft stond het 2-1.
Een beetje limonade en wat aanwijzingen en wijzigingen in het team werd er verder gespeeld.
Helaas begon de vermoeidheid mee te spelen en werden er wat meer foutjes gemaakt. Desondanks en dankzij de directe en kundige coaching bleef iedereen er voor gaan en herstelde een aantal foutjes weer. Het werd 6-2 maar de kinderen hebben een geweldige eerste wedstrijd gespeeld en met de toekomstige trainingen in het vooruitzicht kan het alleen maar beter worden!

Gr Donna

Wedstrijdverslag Aurora F1

7 September, de dag dat de competitie weer begonnen is voor alle jeugd. Onze toppers van de F1 mochten om 08.00 vertrekken naar Groen Geel. Als je vorig seizoen nog tegen de F5 speelt van GG en nu tegen de F1  dan weet je dat het een flinke klus gaat worden.
Om half 9 stonden de kids helemaal klaar, nog even een tactische bespreking in de kleedkamer en daarna lekker warm schieten en rennen op het veld. Om 09.00 ging het fluitje een konden we van start.
Dat ging even in een hoger tempo dan vorig seizoen. De tegenstanders hadden er zin in. Ze speelden in een rap tempo en al snel kwamen we op achterstand. In het begin konden we redelijk goed bij ze blijven, maar voor Aurora was het nog even wennen om weer wedstrijdjes te moeten spelen… en zeker op dit tijdstip en ook nog eens met een flinke regenbui op ons hoofd. En dat is best even wennen zo’n natte, glibberige bal.
Ondanks dat we met 12-3 hebben verloren, wat absoluut geen schande is tegen dit teampje hebben jullie wel als een team gespeeld kanjers. Op naar volgende week dan spelen we om 12.45 thuis tegen OKV. Dan gaan we natuurlijk weer voor de overwinning!!

Liefs, Marlies

Nieuws

27 jan 2022

Zaterdag weer jeugdwedstrijden!

27 jan 2022

We gaan weer op pinksterkamp!

15 nov 2021

De Sinterklaas Drive Inn is terug op 26 november!

Sponsors

MostWare
Straver
KMS
Allround Logistiek
Vanlieshoutenco
VanOosteromMakelaar 1
Draadinternetprojecten
TonChase
Schadenet
Renewi
Huijgsport
Sama

Om deze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Accepteer deze door op de knop "Accepteer cookies" te klikken.