Wedstrijdverslag Aurora F1 – KZ F1

02-10-2019

Vrijdag 27 September had de F1 een inhaal wedstrijd tegen KZ F1. Het was de hele dag al behoorlijk regenachtig en onderweg hadden we ook pittige buien die overkwamen.

Gelukkig begon de wedstrijd en toen was het eventjes droog. KZ heeft een goed team en daar hadden we het ook behoorlijk lastig mee. We moesten heel hard werken, maar wat hebben onze kanjers dat goed gedaan. Helaas hielden we het ook niet droog en kwam er tijdens de wedstrijd aardig wat water naar  beneden. De bal werd glibberig en constant druppels in je ogen is echt geen pretje. Maar ondanks alles zijn jullie hartstikke goed doorgegaan. Helaas hebben we na 40 minuten korfbal met 6-3 verloren.

De dag erna kwam KZ bij ons op bezoek. De weersomstandigheden waren er niet veel beter op geworden, er stond een flink windje en dat is behoorlijk lastig gooien en schieten tegen de wind in. Aurora had er wel heel veel zin in, want ze hebben echt keihard gewerkt voor iedere bal.
Vandaag ging KZ er ook met de winst vandoor 3-9.

Aurora heeft wel de strafworpen gewonnen met 4-0. Ook super knap natuurlijk. Volgende week gaan we ons best doen om Groen Geel het heel erg moeilijk te maken. Komen jullie ons ook aanmoedigen? 12.45 op ons eigen veld

Groetjes, Marlies

Nieuws

27 jan 2022

Zaterdag weer jeugdwedstrijden!

27 jan 2022

We gaan weer op pinksterkamp!

15 nov 2021

De Sinterklaas Drive Inn is terug op 26 november!

Sponsors

MostWare
Straver
KMS
Allround Logistiek
Vanlieshoutenco
VanOosteromMakelaar 1
Draadinternetprojecten
TonChase
Schadenet
Renewi
Huijgsport
Sama

Om deze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Accepteer deze door op de knop "Accepteer cookies" te klikken.