Wedstrijdverslag Aurora C1 – Helios C1

10-10-2019

Zaterdag 5 oktober speelde de Aurora C1 tegen Helios C1.

De uitwedstrijd hadden we raar maar waar verloren.
Gelukkig voor Aurora werd die wedstrijd nietig verklaard i.v.m. een fout van Helios in de opstelling(
gemiddelde leeftijd te oud).

Het was vandaag belangrijk dat we goed gingen plaatsen en de kansen die we creëerde ook echt afmaakte.
Bas had nog last van zijn blessure, Delailah en Jordie waren niet lekker. We hadden Rick, Senna en Hayley gevraagd om reserve te staan. En wat was dit spannend voor deze toppers. Na hun eigen wedstrijd sloten ze meteen aan bij de C1 om in te schieten. Dit was wel even wennen, want de korf is een stuk hoger en de bal een maatje groter.

Aurora ging goed van start. We creëerde veel kansen, maar helaas werden ze niet afgemaakt. We gingen de rust in met 3-0.

De 2e helft ging gelukkig beter. De kansen werden nu beter afgemaakt en we wisten dat we de wedstrijd niet meer uit handen zouden geven. Tijd voor de wissels. Senna kwam erin voor Douwe en mocht samen met haar zus in 1 vak. Ze stond tegenover een heer dit 2 keer zo groot was, maar daar had Senna helemaal niks van. Daarna kwam Hayley in het veld voor Delailah. Ze kwam erin met een grote glimlach en die is niet meer verdwenen. Ze scoorde ook nog bijna. Als laatste kwam Rick er ook nog in voor Bas. Samen met Hayley stond hij in 1 vak.

Ik ben zo trots op deze drie toppers. Zo klein in vergelijking met de tegenstander, maar nergens bang voor. Ik kreeg na de wedstrijd een compliment van de coach van de tegenpartij. Hij vond het zo knap van onze invallers en vond dat ze goed gespeeld hadden.

Ook was het fijn om te zien dat de C1 weer als team speelde. Ook is het goed te zien, dat de mensen die gewisseld zijn om de reserves ook even speeltijd te geven, dit zonder mopperen deden.

De wedstrijd is met 10-2 gewonnen. Goed gedaan!
Senna, Hayley en Rick bedankt voor jullie inzet.

Sheila Breed
(Een trotse coach)

Nieuws

27 jan 2022

Zaterdag weer jeugdwedstrijden!

27 jan 2022

We gaan weer op pinksterkamp!

15 nov 2021

De Sinterklaas Drive Inn is terug op 26 november!

Sponsors

MostWare
Straver
KMS
Allround Logistiek
Vanlieshoutenco
VanOosteromMakelaar 1
Draadinternetprojecten
TonChase
Schadenet
Renewi
Huijgsport
Sama

Om deze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Accepteer deze door op de knop "Accepteer cookies" te klikken.