Verslag Refleks 5 tegen Aurora 2

18-09-2019

De wedstrijd tegen Refleks begon met wat problemen van spelers. Door werk en problemen bij het eerste gingen Xander, Jeroen en Danny met ons mee. Bedankt daar voor!

We begonnen slecht aan de wedstrijd en kwamen met 5-0 achter voor we het eerste doelpunt maakte. In de eerste helft kwamen we niet meer terug doordat Refleks met scherp bleef schieten. Het kwam bij hen vooral bij heren vandaan. Tijdens de eerste helft ging het steeds harder regen en besloot de scheidsrechter eerder af te fluiten en gingen we de rust in met een achterstand van 10-5.

Wat je wel kon zien is dat wij steeds beter gingen spelen en dat kwam er de tweede helft helemaal uit. Danny kwam er voor Jeroen in en Xander voor Brian en het ging beter draaien.  Van 10-5 werd 13-13. Helaas lukte het niet om  door drukken en verloren we met 15-14. Ik hoop dat we de volgende wedstrijd gaan beginnen zoals we de tweede helft speelden. Daar zie ik ons wel goed spelen en met wat beter schieten komt het goed.

Frank Bos

Nieuws

27 jan 2022

Zaterdag weer jeugdwedstrijden!

27 jan 2022

We gaan weer op pinksterkamp!

15 nov 2021

De Sinterklaas Drive Inn is terug op 26 november!

Sponsors

MostWare
Straver
KMS
Allround Logistiek
Vanlieshoutenco
VanOosteromMakelaar 1
Draadinternetprojecten
TonChase
Schadenet
Renewi
Huijgsport
Sama

Om deze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Accepteer deze door op de knop "Accepteer cookies" te klikken.