Pupillen van de Week

14-10-2019

Onze pupillen van de week zijn: Jill en Quinty

Jill is 7 jaar en Quinty is net 6 jaar. De meiden zijn allebei net begonnen met korfbal. Ze zitten gezellig samen in de F2. Jill is op korfbal gekomen omdat zij van Lizz een uitnodiging had gekregen voor de vriendjes-  vriendinnetjestraining. Jill heeft daarna Quinty meegenomen naar de training en zo zijn de meiden gezellig bij onze vereniging lid geworden.

Volgens Jill is alles leuk aan korfbal, toch staat het schieten in de korf wel bovenaan het lijstje. Quinty vindt het tikkertje spelen tijdens de training het allerleukste aan korfbal.
Jill vindt schieten in de korf dus het leukste…  Bij Quinty staat dat toch echt onderaan het lijstje. Het rondje rennen om het veld is voor Jill het minst leuke aan korfbal. Bij Quinty staat dat onderdeel trouwens ook niet echt hoog genoteerd.

De meiden doen naast korfbal geen andere sport meer. Quinty dacht dat ze ook nog op handbal zat, maar dat wist ze eigenlijk niet zeker.
Kian het broertje van Jill heeft vorige week ook meegedaan bij onze Kangoeroetjes… althans ze wist niet zeker of hij ook alles netjes heeft meegedaan of dat hij meer aan het voetballen was op het veld.

De moeders zijn op vrijdagavond regelmatig te vinden bij onze recreanten
Jill en Quinty zijn nog niet zolang bij Aurora, maar op de vraag wie ze de beste speler van Aurora vonden hadden ze gelukkig toch al een antwoord. Voor Jill is dat Inge en voor Quinty is dat Jill.

Lieve meiden bedankt dat jullie onze pupilletjes wilden zijn. We hebben van jullie genoten!!

Nieuws

27 jan 2022

Zaterdag weer jeugdwedstrijden!

27 jan 2022

We gaan weer op pinksterkamp!

15 nov 2021

De Sinterklaas Drive Inn is terug op 26 november!

Sponsors

MostWare
Straver
KMS
Allround Logistiek
Vanlieshoutenco
VanOosteromMakelaar 1
Draadinternetprojecten
TonChase
Schadenet
Renewi
Huijgsport
Sama

Om deze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Accepteer deze door op de knop "Accepteer cookies" te klikken.